Vazduhoplovni savez Srbije bira novog predsednika; Labud Bulatović jedini kandidat

Izvor: TangoSix.rs, 11.Apr.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazduhoplovni savez Srbije bira novog predsednika; Labud Bulatović jedini kandidat

Nakon podnošenja predloga kandidata za novog predsednika Vazduhoplovnog saveza Srbije (VSS), klubovi su ukupno poslali 34 kandidature za dvoje ljudi, međutim samo je Labud Bulatović ispunio uslov da bude kandidat. Izborna skupština zakazana je za 24. april, saopštio je VSS.
Labuda Bulatovića predložilo je 29 klubova, od kojih su tri predloga nevalidna, dok su Mirka Đorđevića predložila >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << dva kluba, pri čemu je jedna nominacija bila nevažeća:
– Prema važećim pravilima potrebno je najmanje deset nominacija za jednog kandidata, te će Bulatović, koji je i prethodnih osam godina bio prvi čovek VSS-a, biti jedini kandidat na izbornoj skupštini. –
Prihvatajući kandidaturu, Bulatović je prema Poslovniku o radu skupštine dostavio neophodna dokumenta, među kojima je i Program rada i zavoja VSS i vazduhoplovnog sporta u periodu od 2017. do 2021. godine.

The post Vazduhoplovni savez Srbije bira novog predsednika; Labud Bulatović jedini kandidat appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.