Stefanović: Zahvalnost Angoli za podršku u Interpolu

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Zahvalnost Angoli za podršku u Interpolu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se u Čileu sa ministrom unutrašnjih poslova Angole Euženijom Laborinjom i zahvalio na podršci te zemlje Srbiji u borbi protiv zahteva tzv. Kosova za članstvo u Interpolu.
Foto:blic
Stefanović, koji predvodi delegaciju Srbije na 88. Generalnoj skupštini Interpola izrazio je zadovoljstvo što je i ove godine na skupštini te najstarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policijske organizacije pobedilo međunarodno pravo.
Ministar je naglasio da je na taj način još jednom sprečena politizacija Interpola, saopštio je MUP.

Laborinjo je istakao da dve države povezuju prijateljski odnosi i da Angola pruža podršku teritorijalnom suverenitetu Srbije.
Na sastanku je dogovoren i rad na memorandumu o saradnji u oblasti unutrašnjih poslova, koji će policijama dve zemlje omogućiti zajednički rad na borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma i iregularnih migracija.
 

Stefanović uputio je poziv Laborinju da poseti Srbiju.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.