Škrbić: Sa Tadićem put Srbije u Evropu je zagarantovan

Izvor: Blic, 02.Maj.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrbić: Sa Tadićem put Srbije u Evropu je zagarantovan

Legendarni srpski rukometaš Dragan Škrbić doputovao je danas iz Španije gde radi da bi učestvovao na konvenciji Demokratske stranke i lično podržao kandidaturu Borisa Tadića za predsednika Srbije.

"Došao sam da bih podržao kandidaturu Borisa Tadića za predsednika Srbije, jer je to opcija koja će da nastavi put Srbije prema Evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << integracijama. To je s Tadićem zagarantovano. On je najzaslužniji za dobijanje statusa kanditata, a pošto živim u inostranstvu znam koliko je to donelo dobrog za našu zemlju", rekao je Škrbić.

On kaže da nikada u inostranstvu nije imao problema zato što je Srbin, ali naglašava da je slika o Srbiji u poslednje vreme znatno poboljšana, pogotovo kad su u pitanju poslovne investicije.

Prema njegovim rečima, u svakoj od zemalja gde je igrao rukomet za tamošnje klubove bilo da je to Španija, Nemačka ili Slovenija dobro je primljen i nije imao nikakvih problema.

"Nikada nisam imao problema, sportisti su svuda cenjeni, što je i logično, jer te tamo gde igraš vole. U poređenju s ranijim periodom kada slika o Srbiji nije bila baš najbolja, ona še u poslednje vreme mnogo promenila. Sada je ona puno bolja" , kazao je Škrba, kako su ga i zvali u klubovima u kojima je igrao.

Kaže da više nije u sportu, ali da mu je poznato koliko se odnos poslovnih partnera promenio.

"Oni Srbiju vide kao kvalitetnu destinaciju za investiranje. To je veliki korak, strane investicije u Srbiji mogu da donesu nova radna mesta i tu je takođe velika zasluga Borisa Tadića", konstatovao je Škrbić.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Škrbić: Uspeh reprezentacije nije odraz planskog rada

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Maj.2012

Legendarni srpski igrač Dragan Škrbić, doputovao je iz Španije u Beograd i iskoristio priliku da čestita naslednicima na srebrnoj medalji na šampionatu Evrope i plasmanu na Olimpijske igre u London:. – Sam plasman u London je veliki uspeh i za srpski rukomet i srpski sport uopšte. Nije nas bilo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.