RSS želi Svetsko prvenstvo 2025. za muškarce i žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RSS želi Svetsko prvenstvo 2025. za muškarce i žene

Rukometni savez Srbije podneo je kandidaturu za organizaciju Svetskog prvenstva 2025. godine kod muškaraca i žena, potvrdila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

Srbiji će domaćinstvo planetarnog takmičenja za muškarce konkurencija biti Hrvatska i zajednička kandidatura Danske, Norveške i Švajcarske, a kod žena Južna Koreja.

IHF nije objavio kada će doneti odluku o organizatorima najvećeg takmičenja.

Srbija je od osamostaljenja bila domaćin SP za žene 2013, kada je osvojena srebrna medalja, a isti uspeh napravili su muškarci na domaćem terenu godinu dana ranije na Evropskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RSS želi SP 2025. za muškarce i žene

Izvor: RTS, 20.Okt.2018

. Rukometni savez Srbije podneo je kandidaturu za organizaciju Svetskog prvenstva 2025. godine kod muškaraca i žena, potvrdila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.