Podrška Zukorliću

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Zukorliću

Muftija Muamer Zukorlić dobio je podršku Sabora IZ u Srbiji za kandidovanje na predsedničkim izborima 6. maja.

Sabor Islamske zajednice u Srbiji jednoglasno je odlučio da podrži kandidaturu muftije Muamera Zukorlića za predsednika Srbije.

Prema saopštenju Informativne službe Sabora, Zukorlić je prethodno "slojevito obrazložio svoju odluku o kandidaturi za predsednika Republike". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji najavio je 7. aprila da namerava da uđe u predsedničku trku na izborima, zakazanim za 6. maj.

"Moja kandidatura zasnovana je na uverenju da su država i društvo na rubu propasti i ponudiću autentičan program spasa prihvatljiv za sve građane Srbije", rekao je tada Zukorlić.

On tvrdi da ne postoji nikakva prepreka da se kandiduje za predsednika Srbije, "ni sa pozicije države, kao ni sa pozicije Islamske zajednice".
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuda i podrška za Zukorlićevu kandidaturu za predsjednika Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2012

BEOGRAD/NOVI PAZAR - Sabor Islamske zajednice u Srbiji jednoglasno je danas podržao odluku o kandidaturi glavnog muftije te zajednice Muamera Zukorlića za predsjednika Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Moja kandidatura za predsednika nije stranačka

Izvor: Beta, 11.Apr.2012, 02:05

BEOGRAD, 11. aprila 2012. (Beta) - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić izjavio je da će biti nezavisni kandidat za predsednika Republike i da to nije stranačka aktivnost...Zukor.

Nastavak na Beta...

Zukorlićev izborni štab zadovoljan odzivom građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2012

BEOGRAD -..Izborni štab Muftije Muamera Zukorlića, koji je najavio kandidaturu za predsedničke izbore, izrazio je danas zadovoljstvo odzivom građana koji svojim potpisima tu kandidaturu podržavaju i naveo da se neki od njih žale da trpe pritisak državnih organa...U saopštenju koje je Zukorlićev...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.