Naslovna strana za četvrtak, 22. novembar 2018. godine

Izvor: Beta, 22.Nov.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za četvrtak, 22. novembar 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja uglavnom pišu o meri prištinskih vlasti da za 100 odsto povećaju carinu za robu iz Srbije, o reakciji zvaničnog Beograda na tu odlku, kao i o posledicama glasanja za članstvo Kosova u Interpolu.ALO  -  "Haradinaj nam objavio rat", tekst u kojem list navodi da su prištinske vlasti uvele 100 odsto takse na robu iz Srbije nakon što Kosovo nije primljeno u Interpol.BLIC  -  "Priština tera Srbe sa Kosova, digli carine na 100 odsto", povodom odluke zvanične Prištine da podigne carinske barijere. "Vlada daje SPC milion evra da plati dug za poreze i doprinose", prenosi da će Vlada Srbije uplatiti pare Srpskoj pravoslavnoj crkvi. "SBPOK upao u Jasnićevu firmu i pokupio sva dokumenta", povodom afere oko organizovanja Evropskih studentskih igara 2020. godine.VEČERNJE NOVOSTI  -  "Taksama se svete za debakl u Interpolu", prenosi reakcije na uvodjenje novih carinskih mera na Kosovu. Zaštitnica gradjana Hrvatske upozorava na postojanje ksenofobije u hrvatskom društvu u "Hrvatska toleriše ustaštvo". "Bez plate čekaju na povratak u Srbiju", prenosi da je pedesetak radnika iz Srbije prevareno u Slovačkoj.DANAS  -  Odgovor predsedavajućeg Saveza za Srbiju na optužbe predsednika Srbije iznetih na TV Hepi u "Djilas: Vučiću, ko je tvoja tetka iz Kanade?". ...
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVO JE TRGOVNISKI RAT" Petrič: Priština da povuče meru što pre!

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Ovo je trgovinski rat u malom, kaže bivši izaslanik EU za Kosovo Volfgang Petrič, povodom odluke Prištine da podigne takse na robu iz centralne Srbije na 100 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.