Izvor: RTS, 30.Jan.2022, 11:26

Narodna stranka podržala kandidaturu Ponoša

Predsedništvo Narodne stranke odlučilo je da podrži predlog Stranke slobode i pravde da na predstojećim izborima za predsednika Srbije zajednički kandidat koalicije dela opozicionih partija bude Zdravko Ponoš.
"Svesni generacijske odgovornosti da se aktuelni diktatorski režim pod hitno pošalje u istoriju, kao i da su sabornost i jedinstvo najvažnijih opozicionih činilaca neophodan preduslov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi se to dogodilo, Predsedništvo Narodne stranke je donelo odluku da povuče predlog da prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić bude kandidat za predsednika Srbije", saopštila je Narodna stranka.
Dodaju da je Predsedništvo partije, tesnom većinom glasova, donelo odluku da podrži predlog Stranke slobode i pravde da zajednički kandidat koalicije za predsednika Srbije bude bivši funkcioner Narodne stranke Zdravko Ponoš.
Miroslav Aleksić će, kako se ističe, biti prvo lice Narodne stranke u okviru koalicije na izborima za narodne poslanike u Skupštini Srbije.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.