Izvor: Njuz.net, 20.Dec.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Vesić postao počasni zamenik člana Udruženja književnika Srbije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. decembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nedavno je primljen u Udruženje književnika Srbije kao počasni zamenik člana.
U izjavi za Njuz Vesić je istakao da je članstvo u najstarijem književničkom udruženju u zemlji još jedno priznanje za način na koji obavlja posao zamenika gradnonačelnika.
– Za mene je ovo velika čast i zaista sam srećan zbog toga što je Udruženje književnika u meni, i mom pisanju, prepoznalo nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ko ispunjava sve uslove za zamenika člana. Daću sve od sebe da ovo priznanje opravdam i pokažem da sam sa razlogom zamenik – izjavio je Vesić.
– Moram da napomenem da se ovo sigurno ne bi dogodilo da je na vlasti Đilas, jer njega književnost nikada nije zanimala, pošto od nje ne može da zaradi pare. Ova vlast ulaže u književnost i kulturu, za razliku od prošle kada nijedan zamenik gradonačelnika nije napisao neku knjigu – objasnio je drugi čovek Beograda.
Vesić je dodao i da je njegovo delo “Knjiga u Beogradu” nedavno dobilo status zamenika knjige i da svakodnevno dobija pohvale od zamenika čitalaca.
Viktor Marković

The post Goran Vesić postao počasni zamenik člana Udruženja književnika Srbije appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.