Izvor: Njuz.net, 20.Dec.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner Branko Stefanović išao u italijansku fabriku oružja samo malo da ispipa puške

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD/MILAN, 20. decembar 2019, (Njuz) – Penzioner Branko Stefanović primljen je u delegaciju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kako bi otputovao u italijansku fabriku oružja “Bereta” i tamo ispipao različite vrste oružja.
Stefanović je tako postao prvi srpski penzioner koji je dobio priliku da opipa poznate italijanske puške i oceni njihov kvalitet, svežinu i hrskavost.
– Gospodin Stefanović voli kad su puške malo rešije, a ove su bile baš po njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ukusu. Uzeo je cenovnik i verovatno će uskoro naručiti određenu količinu – rekao nam je jedan od članova delegacije koja je putovala u Italiju.
Prema rečima našeg sagovornika, ukoliko se ovaj program MUP-a pokaže uspešnim, postoji mogućnost da i drugi povlašćeni penzioneri putuju sa srpskim delegacijama u inostranstvo.
– Branko Stefanović je ekspert za pipanje hleba, a pomalo se razume i u oružje. Nije bilo bolje osobe koju smo mogli da povedemo da ispipa puške, a njemu je to bila značajna razonoda u monotonim penzionerskim danima – zaključio je sagovornik Njuza.
Nenad Milosavljević

The post Penzioner Branko Stefanović išao u italijansku fabriku oružja samo malo da ispipa puške appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Goran Vesić postao počasni zamenik člana Udruženja književnika Srbije

Izvor: Njuz.net, 20.Dec.2019

BEOGRAD, 20. decembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nedavno je primljen u Udruženje književnika Srbije kao počasni zamenik člana. . U izjavi za Njuz Vesić je istakao da je članstvo u najstarijem književničkom udruženju u zemlji još jedno priznanje za način...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.