CEP: Građani u kontinuitetu za članstvo u EU

Izvor: EurActiv Srbija, 29.Avg.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEP: Građani u kontinuitetu za članstvo u EU

Ukoliko bi referendum sa pitanjem "Da li podržavate učlanjenje naše zemlje u EU" bio održan sutra, 55% gradjana Srbije bi zaokružilo "da", pokazali su rezultati najnovije ankete Ministarstva evropskih integracija (MEI), sprovedene u julu 2018. Rezultati su pokazali da je i dalje visok procenat gradjana koji neće glasati ili koji još uvek nisu sigurni u vezi sa članstvom a iz CEP-a kažu da je reč najčešće o gradjanima >> Pročitaj celu vest na sajtu EurActiv Srbija << koji su zasićeni dnevnopolitičkim temama, apolitični i ne veruju da bi im članstvo u EU drastično promenilo život.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

CEP: Podrška građana članstvu u EU stalno raste od 2016.

Izvor: RTS, 29.Avg.2018

Dobro je što podrška članstvu u EU kontinurano raste u poslednje dve godine, ocenio je Centar za evropske politike i naveo da je podrška tada bila 41 odsto, a u julu 55 odsto. . Centar za evropske politike ocenio je da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.