Britanija i posle Bregzita podržava članstvo Srbije u EU

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija i posle Bregzita podržava članstvo Srbije u EU

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom koji je čestitao Srbiji predstojeće otvaranje dva poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU i naglasio da je zapadni Balkan izuzetno važan za Veliku Britaniju.

"Želimo da Srbija bude zemlja u kojoj su uočljivi bezbednost, stabilnost, prosperitet i reforme", rekao je ambasador i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da politika Vlade Srbije, na čelu sa premijerom Vučićem, vodi u tom pravcu.

Posebno je pohvalio premijera za dobre odnose sa susedima, saopštila je Vlada Srbije.

Vučić je ambasadoru Kifu zahvalio za podršku Velike Britanije evropskom putu Srbije i uputio čestitke povodom formiranja nove vlade. On je dodao da je Velika Britanija važan partner Srbije s kojim će nastaviti saradnju i jačati odnose, navodi se u saopštenju.

Premijer Vučić i ambasador Kif su u razgovoru osudili teroristički napad u Francuskoj i istakli da su uz francuski narod.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London podržava Srbiju na putu ka EU

Izvor: Beta, 15.Jul.2016

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom koji je čestitao Srbiji predstojeće otvaranje dva poglavlja u pristupnim pregovorima sa EU i naglasio da je Zapadni Balkan izuzetno važan za Veliku Britaniju."Želimo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.