Izvor: Piplmetar.rs, 13.Avg.2023, 23:30

Šok u Hrvatskoj: Torcida podržala Bed Blu Bojse, ostatak stadiona gest dočekao sa ogromnim zvižducima

Najvatreniji navijači Hajduka su razvili transparent na meču protiv Slaven Belupa

Printskrin: Youtube/KN Torcida Split


Iznenađujuć momenat odigrao se na utakmici između Hajduka iz Splita i Slaven Belupa u 1. HNL-u, kada su navijači Torcide javno na svojoj tribini istakli podršku Bed Blu Bojsima, koji su uhapšeni u Atini u velikoj akciji grčke policije posle ubistva Mihalisa Kacurisa, 29-godišnjeg navijača AEK-a.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << oni su podigli transparent na kojem je pisalo „Podrška Bed Blu Bojsima“, a zatim su počeli da pevaju pesmu „Zovi, samo zovi, svi će sokolovi za te život dati“, a ostatak stadiona to nije dočekao velikodušno, piše portal Index.hr.
Naime, ostatak stadiona na kojem je bilo preko 30.000 gledalaca počeo je da zviždi i da skandira „J***š Zagreb, j****š Dinamo“, kao i „Gazi purgere“.
Štaviše, nakon toga je došlo do tuče među najvernijim navijačima Hajduka na severnoj tribini.
Poznato je koliko rivalstvo vlada između navijača Dinama iz Zagreba i Hajduka iz Splita, a utakmice dva tima često nose epitet onih sa visokim rizikom.
Podsetimo, grčka policija produžila je pritvor svim Bed Blu Bojsima koji su bili uhapšeni, a koji su jedan po jedan izlazili pred grčkog istražnog sudiju. Oni će biti raspoređeni po zatvorima širom zemlje.
(Telegraf.rs)


Video: Severina iz slobodnog udarca „pocepao“ mrežu Radničkog: Au, kakva bomba Partizana

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub,   Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U SPLITU: Torcida podržala ubistvo Grka u Atini i stala na stranu Bed Blu Bojsa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2023, 10:12

Ostatak stadiona je burno reagovao Navijačka grupa Torcida je na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Hajduka i Slavena na stadionu Poljud, koji je bio rasprodat sa preko 30.000 gledalaca, podigla kontroverzni transparent s natpisom „Sloboda Bed Blu Bojsima“ i uzvikivala pesmu „Zovi, samo zovi,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.