Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2020, 22:57

Vučić: Ne razmišljamo o smanjenju funkcionerskih plata, izbori kad se “izborimo sa pandemijom”

BEOGRAD

“U regionu već smanjuju plate za javne funkcionere i javni sektor, mi o tome u ovom trenutku ne razmišljamo. Nemamo problema sa poremaćajima platnog bilansa, imamo velike rezerve novca i značajne rezerve zlata u Narodnoj banci”, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je dodao da će Srbija biti prva ili druga u Evropi po stopi rasta.

Vučić je rekao i da će izbori biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << održani kada se ” izborimo sa epidemijom koronavirusa”.

Kaže i da će o održavanju izbora razgovarati sa svima koji su ranije najavili da će na njima učestvovati, ali i dodao da nema ništa protiv “ako još neko želi da učestvuje” na izborima.

“Sasvim je moguće da neki žele da iskoriste nezadovoljstvo ljudi koji moraju da sede u svojim kućama, da se ponašaju disciplinovanije, kako bi dobili neuporedivo veću podršku od one koju su imali”, kazao je Vučić komentarišući medijske navode o mogućem učešću Saveza za Srbiju na izborima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.