Izvor: Blic, 25.Apr.2020, 11:22

Vučić: "Bićemo PRVI ILI DRUGI U EVROPI po stopi rasta, ali i po visini primanja"

"Moja je procena da ćemo biti prvi ili drugi u Evropi po stopi rasta, ali i po visini primanja. Ako pogledate zemlje u regionu, sa kojima se često poredimo, mnogi već smanjuju plate za javne funkcionere, najavljuju smanjenja u javnom sektoru... Mi o tome ne razmišljamo, kao što nismo razmišljali ni o pomoći MMF-a, jer imamo stabilne finansije i nemamo problem sa platnim bilansom", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u izjavi za televiziju Pink.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Bićemo prvi ili drugi u Evropi po stopi rasta i visini primanja, "hajka i haranga" oko 100 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2020

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je danas da će Srbija biti prva ili druga u Evropi po stopi rasta, ali i visini primanja...“Moja procena je da ćemo biti prvi ili drugi u Evropi ove godine po stopi rasta, ali i po visini primanja. Ako pogledate zemlje u okruženju, sa kojima se često poredimo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.