U minut do 12 odbornik Slavko Ilić blokira put Niš-Priština

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U minut do 12 odbornik Slavko Ilić blokira put Niš-Priština

Nakon što ih je narodna poslanica iz Kuršumlije Ana Čarapić za skupštinskom govornicom nazvala uličarima iz Saveza za Srbiju, odbornik lokalnog parlamenta Slavko Ilić najavio je za danas u minut do 12 blokadu puta Niš – Priština, kod petlje Kastrat. On će tokom blokade pročitati saopštenje za javnost, a najavljen je dolazak i ostalih pristalica opozicije i ljudi koji su nezadovoljni vlašću Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stranke.

Ilić kaže da je Čarapićka za skupštinskom govornicom iznela teške uvrede i optužila opoziciju da je pre 15-tak dana prebila predsednika OO SNS i direktora A.D. Planinka Radovana Raičevića, iako je policija nakon incidenta uhapsila napadača i prema prvim informacijama taj sukob nije imao političku, već ličnu pozadinu.

Danas ću pročitati otvoreno pismo kako bi šira javnost mogla da čuje šta se zaista dešava u jednoj maloj sredini poput Kuršumlije. Kao odbornik ja sam uvređen i povređen rečima narodne poslanice i njoj je na čast zašto je na javnom servisu i u direktnom prenosu iznosila neistine – rekao je Ilić.

Naglašava da je skup prijavljen policiji i da očekuje veliki broj svojih sugrađana koji će podržati njegovu akciju jednočasovne blokade puta, ali da ne očekuje incidente te da se radi o mirnom revoltu i protestu protiv bahatosti nosioca odgovornih funkcija u državi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog uvreda opoziciji, odbornik Ilić na pola sata blokirao put Niš-Priština

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019

Tačno u minut do 12, odbornik kuršumlijske Skupštine Slavko Ilić blokirao je državni put Niš-Priština na izlazu iz Kuršumlije, čime je hteo, kako kaže, da ukaže na bahatost funkcionera SNS i demantuje narodnu poslanicu iz ove opštine Anu Čarapić koja je ranije za skupštinskom govornicom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.