Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021, 10:25

U Medvedji izglasali nepoverenje Stefanoviću i Zoranu Stankoviću

MEDVEDJA

Opštinski odbor SNS u Medvedji izglasao je nepoverenje ministru odbrane i visokom funkcioneru SNS Nebojši Stefanoviću i zatražio njegovu smenu sa svih funkcija.

Ovaj odbor zatražio je i smenu predsednika Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medvedju Zorana Stankovića, saznaje JUGpress.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Naši izvori navode da je nepoverenje Stankoviću izglasano zbog , kako je ocenjeno “neaktivnosti na terenu” i da je zbog toga zatražena i njegova smena.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Bujanovcu nepoverenje Stefanoviću ali i Zoranu Stankoviću

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021

BUJANOVAC..Opštinski odbor SNS u Bujanovcu izglasao je nepoverenje ministru odbrane i visokom funkcioneru SNS Nebojši Stefanović i zatražio njegovu smenu sa svih funkcija...Ovaj odbor je zatražio i smenu Zorana Stankovića sa mesta predsednika Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.