Pet stranaka i grupa građana do sada ušlo u izbornu trku u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 14:01

Pet stranaka i grupa građana do sada ušlo u izbornu trku u Vlasotincu

Opštinska izborna komisija proglasila je sinoć izbornu listu "Pokret za Vlasotince- Samo hrabro – dr Slavoljub Mitov" koju je podnela Grupa građana "Pokret za Vlasotince". Ova izborna lista naći će se pod rednim brojem 5 na na listiću za izbor odbornika u Skupštini opštine Vlasotince na izborima koji se održavaju 21. juna.

Nosilac liste je dr Slavoljub Mitov, a na njoj su imena 31 kandidata za lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odbornike.

Do sada je Opštinska izborna komisija u Vlasotincu proglasila liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu", "Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“, "Bolja Srbija – Boško Stančić, Dragan Jovanović – Zdravo da pobedi" i listu Grupe građana "Dr Spasić".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa građana "1 od 5 miliona" predala listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020

Grupa građana "1 od 5 miliona" predala je večeras izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) za parlamentarne izbore koji će se održati 21. juna...Predstavnica "1 od 5 miliona" i prva na listi Valentina Reković kaže da je na listi za poslanike u Narodnoj skupštini 100 ljudi, od čega su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.