Nikolić uputio telegram porodici ubijenog žandarma

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Avg.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić uputio telegram porodici ubijenog žandarma

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća porodici ubijenog pripadnika Žandarmerije, Stevana Sinđelića.

U telegramu predsednika Nikolića se navodi: “Draga porodice Sinđelić, budite ponosni na svog sina i supruga, na svog hrabrog oca koga će građani pamtiti kao časnog policajca, a njegovi drugovi kao hrabrog kolegu i dobrog prijatelja. Iskreno saučešće upućuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << vam Tomislav Nikolić, predsednik Republike Srbije", navedeno je u telegramu.

Pripadnika Žandarmerije u glavu je upucao jedan od Albanaca u Rudaru kod Kuršumlije, gde su ilegalno upali naoružani i pustožili srpsku šumu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Srbija neće tolerisati terorizam, najoštrije ćemo odgovoriti na svaki napad

Izvor: Press, 28.Avg.2014

"Republika Srbija neće tolerisati terorističke napade na svojoj teritoriji i policija će najoštrije odgovoriti na svaki napad. Zahtevaćemo da se počinioci terorističkog akta pronađu i najoštrije kazne", naveo je Stefanović.. . .. Ministar je izrazio saučešće porodici Stevana Sinđelića,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.