Milan Stamatović: I Nikolića, posle Vučića i Dačića, čeka suđenje za veleizdaju!

Izvor: KMnovine.com, 22.Feb.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stamatović: I Nikolića, posle Vučića i Dačića, čeka suđenje za veleizdaju!

Milan Stamatović: I Nikolića, posle Vučića i Dačića, čeka suđenje za veleizdaju! Kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović reagovao je na sinoćnje gostovanje predsednika Srbije Tomislava Nikolića na RTS-u jasno definišući odnos prema njemu i SNS-u "Ničija nije do zore gorela, te neće ni njihova".


   
Tomislav Nikolić - može sve ali ne može dokle hoće.    

Nakon svojevrsnog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << posmrtnog slova koje je Tomislav Nikolić održao samom sebi kao političaru, potpuno je jasno da se Tomislav Nikolić, još važeći predsednik Srbije, dobrovoljno pridružio svojim političkim ortacima Vučiću i Dačiću koje, posle smene vlasti, čekaju krivične sankcije za antidržavno, protivustavno i nezakonito delovanje u pravcu narušavanja teritorijalnog integriteta i ustavnopravnog suvereniteta Republike Srbije - izjavio je predsednički kandidat Milan Stamatović.

- Ničija nije do zore gorela, te neće ni njihova, pa Nikoliću neće pomoći ni ulizička tvrdnja da su on i Vučić "jedna ideja u dva tela". Kao što sam i očekivao, tobožnji sukob dvojice pohlepnika, gramzivaca i državnih raspikuća, nekadašnjeg i sadašnjeg vođe naprednjaka, završio se pre nego što je i počeo, a Nikolić je propustio svoju poslednju šansu da, iniciranjem krivičnih postupaka protiv Vučića i Dačića zbog veleizdaje, spasi svoj obraz i čast prvog Šumadinca na čelu Srbije - objašnjava Stamatović, pozivajući Nikolića da se, kao "predsednik svih građana", prvi dobrovoljno prijavi za "inkviziciju" kod Zorane Mihajlović zbog nelegalne izgradnje dve vile na odbrambenom savskom nasipu.

Stamatović je izrazio nadu da se današnji datum kada je, 1848, izbila francuska buržoaska revolucija i kada se, 1882 (po julijanskom kalendaru), Milan Obrenović proglasio za prvog novovekovnog srpskog kralja, neće poklopiti za početkom realizacije surove zamisli lažnog Evropljanina i samodršca Aleksandra Vučića da onemogući svaku političku kohabitaciju i podelu vlasti u Srbiji, obznanjenu u njegovom diktatorskom reklamnom spotu - da pilot može biti samo jedan!?


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju



Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.