Marihuanu skrivao u kesici aleve paprike

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marihuanu skrivao u kesici aleve paprike

Manju količinu marihuane carinici su pronašli kod putnika u autobusu na Graničnom prelazu Gradina, a droga je bila sakrivena u kesici aleve paprike i u donjem vešu.

Pokušaj da prokrijumčari drogu, saopštavaju iz Uprave carina, carinici su sprečili detaljnom kontrolom putnika autobusa koji je iz Sofije išao do Pariza. Kesa aleve paprike u torbi za laptop računar izazvala je sumnju carinika, a marihuana je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << upravo u kesici.

U torbi za laptop jednog od putnika se nalazila kesica sa alevom paprikom. U njoj se, pored ovog začina, našla i plastična kesica puna marihuane, pa se pretpostavlja da je putnik nameravao da jakim mirisom paprike zakamuflira takođe intenzivan miris marihuane - navode u Upravi.

Pretresom putnika, pronađena su i 2 džointa koje je on skrivao u donjem vešu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.