Komandant komande NATO: Nadam se rešenju u dijalogu

Izvor: JUGpress.com, 27.Avg.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant komande NATO: Nadam se rešenju u dijalogu

NAPULJ-PRIŠTINA

Komandant Zajednicke komande snaga NATO alijanse u Napulju admiral Džejms Fogo je oko dijaloga Srbija-Kosovo rekao: “Pre nekoliko dana sam imao prilike da sačekam nekoliko srpskih novinara u Napulju i rekao sam da je dobro što i predsednici  (Hašim) Tači i (Aleksandar) Vučić razgovaraju zajedno u Briselu, a posto sam u vojnoj uniformi, nemam tu priliku da komentarisem dijalog Kosova sa Srbijom “, rekao je on.

Fogo je dodao kako se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da će lideri dveju država postići rešenje za ovaj osetljiv problem.

“I kao zvaničnici koje su izabrani na demokratski način, ubedjen sam da će obojica njih doći do rešavanja ovog osetljivog problema. Uveravam vas da smo uz , i mi cemo biti ovde koliko god to bude potrebno “, rekao je Fogo, prenosi  Zeri.info

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Admiral Fogo: Ne znam plan Vučića i Tačija, ali verujem da podržavaju bezbedno okruženje

Izvor: VOA, 27.Avg.2018

Komandant združenih NATO snaga u Napulju admiral Džejms Fogo izjavio je u Dečanima da mu nije poznat plan Hašima Tačija i Aleksandra Vučića, ali da veruje da traže rešenja za teška pitanja i da podržavaju bezbedno i sigurno okruženje. Admiral Fogo je kako kaže dobio obećanje lokalnih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.