Iz podgoričke Budućnosti stiglo pojačanje u Radnik

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz podgoričke Budućnosti stiglo pojačanje u Radnik

Vezni igrač Risto Ristović, koji je, između ostalog, nastupao za grčku Larisu, Baku iz Azerbejdžana, a u dresu Budućnosti iz Podgorice zaigrao je i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Radnikom iz Surdulice.

Iako je nekolicina fudbalera na probi u surduličkom superligašu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 29-godišnjak je prvi zadužio dres, a tim iz koga dolazi je upravo Budućnost. Za Crnogorce je tokom prošle polusezone odigrao 3 prvenstvene utakmice, dok je u kvalifikacijama za najjači kontinentalni šampionat zaigrao protiv Partizana.

Sem za Podgoričane, Baku i Larisu Valjevac je od domaćih klubova nastupao za Voždovac, Mačvu, OFK Beograd, Valjevo, Banat i Novi Pazar, dok je od stranih angažmana imao Okžetpes iz Kazahstana i Istiklol iz Tadžikistana.

Podsetimo, ekipu su ove zime napustila petorica igrača, dok su ranije informacije da su treninzima priključili mladog reprezentativca Konga, dvojicu iz svog mlađeg pogona, kao i da su u toku pregovori sa talentovanim 18-godišnjakom iz Crvene zvezde. Takođe, oni su za trenera golmana doveli legendu niškog Radničkog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

RISTO prvo pojačanje Radnika

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jan.2018

Vranje - Risto Ristović, doskorašnji vezni igrač podgoričke Budućnosti, prvo je pojačanje u Radniku u ovom zimskom prelaznom roku. Ovaj dvadesetdevetogodišnji fudbaler igraće na istoj poziciji i u Surdulici, a u karijeri je nastupao za Voždovac, OFK Beograd, Novi Pazar, Zemun i šabačku Mačvu.   Internacionalno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.