Pagonis NASTAVLJA SA UVREDAMA: Karleuša živi u zabludi, Marija je nezadovoljna sobom!

Izvor: Svet, 25.Nov.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagonis NASTAVLJA SA UVREDAMA: Karleuša živi u zabludi, Marija je nezadovoljna sobom!

Nenad Pagonis ne staje sa uvredama na račun dve pop zvezde – Marije Šerifović i Jelene Karleuše.
Nakon skandala koji je izazvao u TLZP kad je strgao haljinu tokom imitacije Končite Vurst i ostao u majici sa likom Nikole Tesle, Marija Šerifović je napisala na Tviteru da je velika razlika izmedju pedera i pederčine, a JK je rekla da ne razume zbog čega bi Nikola Tesla bio primer tradicionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vrednosti kad se zna da nije voleo žene, da je imao opsesivno kompulsivni poremećaj pranja ruku i važio za čudaka.
Pagonis je ovo shvatio kao sjajnu priliku da se što duže zadrži na stranicama žute štampe, pa je osuo paljbu po dve pevačice.
Zabole me ko šta ima za to da kaže. Ja sam uspešan sportista, ono što je Novak Đoković uradio u tenisu, ja sam uradio u boksu. Ne znam ni zašto se Jelena Karleuša našla uvređenom. Ja nemam loše mišljenje o njoj. Ja sam sportista od nacionalnog značaja, deset puta mi se svirala himna na svetskim prvenstvima, tako da me ne dotiče šta kaže jedna Jelena Karleuša i Marija Šerifović. Mislim da JK živi u zabludi, a Marija kao Marija, verovatno je opet nezadovoljna sobom i puna mržnje, pa tako nevaspitano voli da pljuje i komentariše, ali ja se na to ne obazirem”, rekao je bokser za Telegraf.
Pagonis je ovim pokazao da nema problem samo sa seksualnim manjinama već i sa ženama koje vredja u javnom govoru, što je za jednog muškarca, smatraju mnogi, zaista nedopustivo.
SVETSVET
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.