Ovo NIKADA nije rekla! Karleuša ŽESTOKO POTKAČILA Snežanu Đurišić, a onda je počelo LUDILO!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo NIKADA nije rekla! Karleuša ŽESTOKO POTKAČILA Snežanu Đurišić, a onda je počelo LUDILO!

Kada Jelena Karleuša krene sa komentarima u "Zvezdama Granda" ne bude potaman ni takmičarima ni žiriju!

Tako je pevačica u poslednjoj emitovanoj emisiji ušla u žestok verbalni sukob, ali ovog puta sa Snežanom Đurišić i Draganom Stojkovićem Bosancem.

Foto: Printskrin/TV Prva

Do rasprave je došlo nakon nastupa mlade 16-ogodišnje Tamare Selimović koja je otpevala dva prava narodnjaka - "Nije ovo naše vreme" od Verice Šerifović, i "Požuri ljubavi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koju izvodi Nada Topčagić. Jelena je prvo prokomentarisala Vericu Šerifović, zbog njene pesme koju je kandidatkinja otpevala.

Foto: Printskrin/TV Prva

- Verica Šerifović je uz dužno poštovanje vrhunski pevač, ali nikada nije bila u medijskom smislu zvezda kao Marija - odbrusila je Jelena nakon čega je sa Snežanom Đurišić usledila rasprava kakvu još niste videli!

Šta se dešavalo pogledajte na snimku ispod, od  1:00 do 1:13:13.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ovo NIKADA nije rekla Karleusa ZESTOKO POTKACILA Snezanu Djurisic a onda je pocelo LUDILO

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2016

- Verica Šerifović je uz dužno poštovanje vrhunski pevač, ali nikada nije bila u medijskom smislu zvezda kao Marija - samo je deo šokantnih izjava Jelene Karleuše u "Zvezdama Granda"..Kada Jelena Karleuša krene sa komentarima u “Zvezdama Granda” ne bude potaman ni takmičarima ni žiriju!..Tako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.