Vučić danas u Senti

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Senti

Premijeru će se pridružiti ambasador Japana u Beogradu Masafumi Kuroki i vrh japanske kompanije

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas fabriku Japan tabako internešnal (JTI) u Senti, gde će pustiti u rad novu proizvodnu liniju, saopšteno je iz vlade.

Premijer će u JTI-u razgovarati sa rukovodstvom fabrike, a potom obići pogone.

Vučiću će se, saopšteno je iz JTI-a, pridružiti ambasador Japana u Beogradu Masafumi Kuroki, generalni direktor i potpredsednik kompanije JTI za zapadni Balkan Kris Vuds, direktor fabrike JTI a.d. Senta Makoto Očiai i gradonačelnik Rudolf Cegledi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić danas u Senti

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Okt.2014, 09:05

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas fabriku Japan Tobacco International u Senti, gde će pustiti u rad novu proizvodnu liniju, saopšteno je iz vlade...Premijer će u JTI-u razgovarati sa rukovodstvom fabrike, a potom obići pogone...Vučiću će se, saopšteno je iz...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.