Izvor: Luftika.rs, 25.Nov.2023, 15:05

Vlasnik firme za svojih 1200 radnika i njihove porodice platio kompletan odlazak u Tokio i Diznilend

Ken Grifin je bogati američki preduzetnik koji je u centar pažnje došao nakon što se proširila vest da je svoje zaposlene počastio putovanjem u Diznilend, u Tokiju, kako bi kolektivno vlasniksdsadasdsadasproslavili godišnjicu rada kompanije.
Osnivač „Citadel LLC“, multinacionalnog hedž fonda, pozvao je svojih 1.200 zaposlenih i njihove porodice da uživaju u Diznilendu Tokio. Pokrio je sve troškove – putovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ulaznice za tematski park i pobrinuo se za sigurnost njihove dece.
Osim toga, 55-godišnji Ken je svojim zaposlenima platio privatne koncerte grupe „Maroon 5“ i Kelvina Herisa.
Ovo nije prvi put da je milijarder počastio svoje osoblje. Prošle godine ih je poveo na trodnevno putovanje u „Walt Disney World“ i platio nekoliko pop koncerata, osiguravajući hranu i piće.
@achase98 #Citadel @coldplay ♬ original sound – Abbey C
Inače, Ken Grifin takođe poseduje „Citadel Securities“, jednog od najvećih proizvođača na tržištu u SAD-u. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 35,2 milijarde dolara.
Izvor: Index.hr / 021.rs
Čuveni kuvar Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu i traži radnike

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.