Vlado Georgiev: Od ljubavi nikako da pobegnem

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev: Od ljubavi nikako da pobegnem

Vlado Georgiev ovih dana konačno završava dugoočekivani album koji će izaći do leta i priprema se za snimanje spota. Sunčani dani izmamili su ga napolje, pa se često može videti kako na svom motoru „harli dejvidson” krstari ulicama Beograda. Iako u gužvi, ovaj pop kantautor ne zaboravlja ni na humanitarni rad. Večeras će pevati na koncertu „Valjevo za Japan”, koji u 20 sati počinje ispred Doma omladine u Valjevu.

– Kada god mogu da pomognem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to i učinim. Drago mi je što ćemo moje kolege i ja bar na ovaj način pokazati poštovanje i zahvalnost narodu Japana – ističe pop pevač.

Kao čovek oseća snažnu potrebu da pomogne onima koji su u nevolji, a kao umetnik ima i obavezu da svojim primerom podstakne i druge da čine dobra dela.

– Mi ljudi koji se na bilo koji način ističemo uvek smo u obavezi da vodimo računa kakav utisak ostavljamo i kakav primer dajemo drugima. Ukoliko mogu nekome da skrenem pažnju na ono što je bitno, naravno da ću to i učiniti – objašnjaea Georgiev.

On ovih dana napokon završava novi album i tvrdi da će veoma brzo izaći, čak i pre leta. Pesme su baš onakve kakve se od Georgieva i očekuju – ljubavne.

– Tematika je vrlo slična, nisam mnogo pobegao od ljubavi, ali se drugačije izražavam. Da, drugačije je. Tako mi se bar čini kada čujem ono što sam radio mnogo ranije i uporedim s ovim danas. Ili su to samo nove pesme, a ja umišljam da se tu nešto mnogo promenilo – priča kroz smeh.

Kad objavi album, Vlado će pokušati da nađe vremena i organizuje izložbu svojih fotografija, budući da mu je to hobi od najmanjih nogu. Nada se da će uspeti da dođe do radova za koje je dobijao brojne nagrade još kao dečak, pre dvadesetak godina.

Opširnije o ovome čitajte u izdanju "Blica" od četvrtka, 14. aprila 2011. godine.

Povezane vesti: Vlado Georgijev: Oliver Dragojević me redovno bije u bilijaru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.