Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 11:16

Vlade Jovanović produžio saradnju u Japanu

Srpski trener na istom zadatku

Trener Mege Vladimir Jovanović produžio je ugovor u Japanu gde je poslednjih godinu dana obavljao paralelno ulogu savetnika u klubu pod imenom Sanen Neo Finiks.

Subota, 02.30: (1,35) Milvoki (14,0) Atlanta (3,70)

Jovanović je na obostrano zadovoljstvo potpisao ugovor na još godinu dana, gde će zadržati funkciju savetnika u timu čiji je šef >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stručnog štaba takođe srpski trener Branislav Vićentić.

“Lično bih želeo da izrazim zadovoljstvo što nastavljamo zajedničko putovanje, uprkos svim izazovima. Nadam se da će naredna sezona biti još bolja i da ćemo napraviti iskorak u svim segmentima. Hteo bih da se zahvalim i navijačima na bezrezervnoj podršci i zato se još više nadam da ćemo uspeti da im uzvratimo dobrim rezultatima u sezoni“, izjavio je Jovanović.

On je na poziciju savetnika u japanskom klubu stigao prošle godine, kada je preuzeo i trenersku rolu u Megi gde je nasledio Dejana Milojevića. Jovanović nastavlja rad u Megi potpuno normalno, gde mu zadatak ostaje da radi na afirmaciji najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji.

Mega je s Jovanovićem u prošloj sezoni igrala dva finala - Kupa Radivoja Koraća i Superlige Srbije. Oba je izgubila od Crvene zvezde.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.