Vice na TV Prva: Industrija ljubavi u Japanu I goloruko pesničenje

Izvor: Prva.rs, 05.Feb.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vice na TV Prva: Industrija ljubavi u Japanu I goloruko pesničenje

Industrija ljubavi u Japanu
Japan je zemlja sa najnižim prirodnim priraštajem u svetu. Japanci imaju najveći broj osoba starijih od 65 godina na svetu, ali isto tako i najmanji broj osoba ispod 15 godina. Razlog za to su teška vremena unutar njihove kulture zbog koje toliko rade da im ne ostaje vremena ni za šta drugo. Niko ne želi teret i obaveze koje donosi nužno romantični odnos sa drugom
osobom, već kompenzuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << te potrebe kratkoročnom i plaćenom pažnjom. Rajan Dafi je otišao u Japan i istražio ovaj novi fenomen poznat kao "Industrija ljubavi".
  Goloruko pesničenje
Ljudi su dugo mislili da je goloruko pesničenje rezervisano isključivo za filmove Gaja Ričija i nomadska naselja, međutim, ono iz dana u dan u Velikoj Britaniji ide ka tituli ultimativnog britanskog krvavog sporta. Kada se Klajv Martin susreo sa elitom golorukog pesničenja, ono što je otkrio u velikoj meri je slično sa filmom Fight club. Kompjuteraši, građevinari, lajfkoučevi, pa čak i advokati, svačije nezaštićene pesnice jurišaju povrede tuđe lice. To je supkultura časti, ponosa i nasilja. Dok se u Velikoj Britaniji pripremaju da organizuju prvu borbu između ostrvskog i američkog boksera u poslednjih 150 godina - najspektakularniji događaj koji će ta scena videti još od 19. veka - Klajv pokušava da sazna da li je nasilje posledica ili uzrok za ove besne mladiće.
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.