Vezista napustio Barsu, otišao kod Inijeste i Vilje!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista napustio Barsu, otišao kod Inijeste i Vilje!

Vezni fudbaler Barselone danas je raskinuo ugovor.

Momak koji je za Barselonu odigrao svega 13 utakmica, Serđi Samper, odlučio je da raskine ugovor sa Barselonom i da potpiše za japanski Visel Kobe.

Barselona je već potvrdila na svom zvaničnom sajtu da je raskinut ugovor, poželela je sreću 24-godišnjem vezisti koji je tokom svoje čitave karijere bio član ovog kluba.

Samper je igrao u Granadi i Las Palmasu na pozajmicama, a razlog zašto više nije igrao za Barsu su pored ogromne i jake konkurencije i česti problemi sa povredama.

U Kobeu će imati društvo dva Španca, Andresa Inijeste i Davida Vilje.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsin vezista otišao u Japan

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2019

Velike nade je nekada Barselona polagala u vezistu Serđija Sampera. Očekivalo se da nastavi niz bisera iz La Masije koji su ostavili trag u prvom timu, ali se to na kraju nije desilo. Danas je Samper i definitivno napustio Barselonu i izabrao da u 24. godini nastavi karijeru u Japanu?! Katalonski velikan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.