Izvor: S media, 17.Mar.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali GPS-u i završili u moru

Troje studenata iz Tokija je iznajmljenim automobilom nameravalo da iz Moreton Beja na istočnoj obali Australije pređe na obližnje ostrvo Nort Stredbruk, ali je GPS-navigacija na koju su se oslonili, otkazala.

Fordom pravo u okean (VIDEO)

Pirueta Mitsubišija na reliju (VIDEO)

Pogledajte šta poljski vozač može u svom Polu! (VIDEO)

Digitalna mapa uređaja nije prikazala devet >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << milja vode i blata između ostrva i kopna sa kojeg su krenuli.

Završili su u dubokom mulju i napustili auto, dok su ih zapanjeno posmatrali putnici na trajektu koji je u tom trenutku plovio u blizini.

Mlade japanske turiste kamiondžija je prevezao do grada gde moraju da plate 1.500 dolara jer osiguranje nije pokrilo štetu na automobilu.

Uprkos ružnom iskustvu, studenti su rekli da planiraju da ponovo dođu u Australiju i pokušaju da dodju do ostrva na koje su se u četvrtak ujutro neslavno zaputili.

(Beta)

Foto: Chris McCormack, The Redland Times

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.