Veliki udarac za Grke – Slukas ne igra na Mundobasketu

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 12:11

Veliki udarac za Grke – Slukas ne igra na Mundobasketu

Prvi plejmejker reprezentacije Helena obavestio Savez da neće biti na raspolaganju selektoru Itudisu za svetsku smotru u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Šanse Grka da ostvare visok plasman na Svetskom prvenstvu definitivno su slabije posle vesti da će ekipa igrati bez organizatora igre Olimpijakosa Kostasa SLukasa (33).

Zbog naporne sezone, borbe do samog kraja Evrolige i serije finala domaćeg šampionata sa Panatinaikosem, Slukas je odlučio da ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leta odmori telo i da ga ne izlaže novim naporima.

On je o svojoj odluci pismeno obavestio čelnike saveza, prenose grčki mediji.

Grčka se na Svetskom prvenstvu nalazi u grupi sa SAD, Jordanom i Novim Zelandom, i mečeve će igrati u Manili.

Ostaje pitanje da li je ovo i Slukasovo definitivno zbogom reprezentaciji ili je u pitanju samo pauza sa ove reprezentativne akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.