Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Bartez VS Nakamura – puče stativa! (VIDEO)

Čuveni francuski golman, Fabijen Bartez, imao je kikseva tokom karijere, ali kod ovog šuta legendarnog Japanca, Šunsukea Nakamure, nije mogao ništa.  

Bilo je to 2003. godine, na utakmici Kupa Konfederacija, Francuska, koja je te godine bila najbolja, u takmičenju po grupama nadigrala je Japan rezultatom 2:1. Iz tog meča, ostao je upamćen taj maestralni gol Šunsukea Nakamure, u svom stilu – iz slobodnog udarca.
Protiv njegove levice nema rešenja! 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Kako je samo Roberto Karlos pocepao mrežu u ‘El klasiku’! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Dec.2015, 10:29

Zbog njegovih udaraca trebalo je da se osnuje udruženje za zaštitu lopte. . . Roberto Karlos je dres “kraljevskog” kluba nosio više od decenije. Naigrao se “El klasika”. A onaj iz sezone 1999/00 na ”Santjago Bernabeu”, upravo je on obeležio.. Tog 26. februara, 2000. godine Real je pobedio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.