VIDEO: Real posle produžetaka do trofeja, het-trik Ronalda

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Real posle produžetaka do trofeja, het-trik Ronalda

Fudbaleri Real Madrida osvojili su danas drugu titulu nezvaničnog klupskog prvaka sveta, ukupno petu ako se računa i Interkontinentalni kup, pošto su u finalu savladali japansku Kašimu Antlers 4:2 posle produžetaka.

Junak trijumfa bio je najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo, trostruki strelac, u 60. iz penala, 97. i 104. minutu, a pogodio je i Karim Benzema u 9. minutu.

Dvostruki strelac za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << japanski tim bio je Gaku Šibasaki u 44. i 52. minutu.

Real je na putu do trijumfa imao i pomoć sudije Janija Šikazvea iz Zimbabvea, koji je u 90. minutu propustio da isključi Serhija Ramosa.

Treće mesto osvojio je kolumbijski Atletiko Nasional, koji je nakon 2:2 i penala bio bolji od meksičke Amerike.



Autor: Tanjug; Foto: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) REAL JE MORAO DA BUDE SVETSKI ŠAMPION Evo kako je sudija iz Zambije odbio da isključi Ramosa

Izvor: Kurir, 18.Dec.2016

...Ovaj meč je obeležio Kristijano Ronaldo koji je het-trikom doneo pobedu Realu, ali i ušao u istoriju Portugalac je prvi igrač koji je u finalu postigao het-trik..Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.