VIDEO: Polarni medved na ulicama Tokija?

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Polarni medved na ulicama Tokija?

Globalno zagrevanje je glavni krivac zašto polarni medvedi počinju da zalaze u naseljena područja u potrazi za hranom poslednjih godina – međutim, šetnja centrom Tokija čini se pomalo neverovatnom.

Video polarnog medveda i njegove "gazdarice" koji se šetaju centrom Tokija se neverovatnom brzinom proširio društvenim mrežama u Kini, ali i debata u vezi sa tim da li je u pitanju pravi medved, piše "Daily >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mail".

Većina šokiranih posmatrača bila je uverena da je u pitanju robot ili neko obučen u složeni kostim medveda s obzirom da je poznato da su polarni medvedi ubijali ljude i da je šansa da polarni medved mirno prelazi ulicu prepunu ljudi, automobila i buke veoma mala.

Bez obzira na sve, debata u vezi sa tim da li je medved stvaran ili ne nije mnogo pomogla u smirivanju uzbuđenja i nagađanja oko toga šta zapravo ovo pojavljivanje promoviše.

Najpopularnija teorija tvrdi da je u pitanju promotivni trik za Lejdi Gagu, ali ovakvih nagađanja ima previše i ona se kreću od promovisanja šampona pa sve do testiranja kozmetike na životinjama.

Sve što je poznato jeste to da su žene i muškarci uključeni u ovu neobičnu akciju nosili majice sa natpisom "LALSH". Grupa poseduje Fejsbuk stranicu na kojoj nisu navedeni njeni ciljevi, ali u jednom postu se tvrdi da će "sve biti otkriveno 24. oktobra".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.