VIDEO: Eksperiment za koji nauka nema objašnjenje: Moć pozitivnog razmišljanja

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Eksperiment za koji nauka nema objašnjenje: Moć pozitivnog razmišljanja

Japanski istraživač i alternativni ljekar Dr. Masaru Emoto postao je poznat zbog svojih eksperimenata s molekulima vode koji su prikazani 2004. godine u filmu ‘What The Bleep Do We Know?’. Dokazao je cijelom svijetu odličan učinak pozitivnog razmišljanja.

Ljudske misli i namjera mogu uticati na fizičku stvarnost, poput molekularne strukture vode.

Emotova demonstracija moći pozitivnog razmišljanja je i eksperiment >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << s pirinčem. Naime, Dr. Emoto je u dvije staklene posude stavio porcije kuvanog pirinča.

Na jednu posudu je napisao ”Hvala”, a na drugu ”Budalo”. Školskoj djeci je naložio da pročitaju te riječi svaki dan kad prođu kraj njih.

Čaša pirinča s pozitivnim mislima se nakon 30 dana jedva promijenila, dok je pirinač u drugoj potpuno istrunula.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.