Tragična smrt Srpkinje u Japanu: Di-džej Valentini iz Bora samo stalo srce

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragična smrt Srpkinje u Japanu: Di-džej Valentini iz Bora samo stalo srce

Valentina Fjodorov (27), umetnica rodom iz Bora, inače poznati DJ u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju.

Tragična smrt Valentina, muzičke zvezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra. Devojci je stali srce od prekomerne doze lekova koje je popila a inače je redovno koristila kao terapiju.

Valentina, koja je u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odrasla, završila muzičku akademiju i živela do 2014, kada se preselila u Japan bila je veoma popularan DJ, nastupala je u svim velikim klubovima, u kojima se sluša tehno muzika, ali i na popularnim festivalima.

Valentinin suprug i menadžer Aron Teruli, inače vlasnik producentske kuće za koju je ona nastupala, ispričao je tragičnu sudbinu mlade Boranke.

"Ona je bila najlepša žena koju je iko vide, svi su je voleli. Volela je muziku, svirala je klavir. Muzika je bila njena strast", ispričao je Aron.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U JAPANU Srpska muzička zvezda u usponu preminula zbog KOBNE DOZE LEKOVA

Izvor: Blic, 22.Jan.2018

Valentina Fjodorov (27), umetnica rodom iz Bora, inače poznati di-džej u Aziji, preminula je u Japanu tragičnom smrću od prekomerne doze lekova koje je koristila kao redovnu terapiju...Tragična smrt Valentine Fjodorov, muzičke zvezde u usponu u dalekom Japanu, dogodila se 28. decembra. Devojci...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.