Tokio sprema tri miliona evra: Toti želi u Japan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokio sprema tri miliona evra: Toti želi u Japan

Jedan od najboljih fudbalera sveta u protekle dve decenije Frančesko Toti mogao bi u 40. godini da zaigra u Japanu, u drugoligašu Tokio Verde, ali za platu od tri miliona evra godišnje, javljaju italijanski mediji.

"Znamo da će biti teško, ali proučavamo razne opcije i procene naših sponzora, kako da pronađemo novac za Totija. Igrač želi da dođe kod nas", saopštili su iz Tokija putem portparola.

Toti je završetkom prošle sezone napustio matičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Romu posle 25 sezona na Olimpiku, ali nema nameru da završi karijeru, kao što se spekulisalo.

Pored Tokija, Totija u svojim redovima želi i Majami, čiji je trener njegov bivši saigrač iz reprezentacije Italije Alesandro Nesta.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Rima postaje samuraj?: Japanci poslali ”bezobraznu” ponudu za Totija!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017

Jedan od najboljih fudbalera sveta u protekle dve decenije Frančesko Toti mogao bi u 40. godini da zaigra u Japanu, u drugoligaškom timu Tokio Verdi, ali za platu od tri miliona evra godišnje, javljaju italijanski mediji...- Znamo da će biti teško, ali proučavamo razne opcije i procene naših sponzora,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.