TAKO SKOČI I ZA MEDALJU: Španović POLETELA na treningu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 13:53

TAKO SKOČI I ZA MEDALJU: Španović POLETELA na treningu (VIDEO)

Uskoro je očekuje nastup u Tokiju.

Predstavnica Srbije na Olipijskim igrama u Tokiju i svakako jedna od glavnih favoritkinja za osvajanje medalje - Ivana Španović privodi kraju pripreme pred "igre njenog života". A snimkom koji je objavila na društvenim mrežama nas je svkako uverila da joj nije samo cilj odbrana bronzane medalje iz Rija, već da su ciljevi mnogo, mnogo viši.

- Ne treniram dok ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradim kako treba, treniram dok ne napravim da ne mogu da pogrešim. Neka kvalitetna daljina sedam dana pre igre mog života - istakla je Ivana.

Takmičenja u atletici na Olimpijskim igrama počinju 30. jula, a među prvima će na stazu Ivana Španović. Kvalifikacije su u 10 časova ujutro.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.