Stanković: Sve utakmice mogu da stanu u ovih 10 minuta

Izvor: Blic, 11.Okt.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Sve utakmice mogu da stanu u ovih 10 minuta

Rekorder po broju utakmice u dresu Srbije, Dejan Stanković, je na oproštaju od nacionalnog tima rekao da mu je upravo prijateljski duel sa Japanom možda i najdraži u reprezentaciji.

"Hvala ovim divnim ljudima što su došli da uveličaju nezaboravno i istorijsko popodne za mene. Biti 10 minuta sa ovim momcima je bilo fenomelano. Ostaviti fudbal i onda se naći u reprezentaciji, staviti kapitensku traku i još jednom povesti ove momke, provesti fenomelane dane sa njima... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mogu samo da se zahvalim svima", bilo je prvo što je Deki rekao nakon što se oprostio od reprezentacije.

Iako je imao nekoliko sjajnih mečeva u dresu nacionalnog tima, kao protiv Hrvatske u baražu 1999. godine ili protiv Rumunije u kvalifikacijama za odlazak na Mondijal 2010, Stanković je izdvojio upravo duel sa Japanom.

"Sve utakmice mogu da stanu u ovih 10 minuta, jer je sve bilo podređenom meni. Bilo je i lepih i ružnih trenutaka, uspona i padova, ali se sada stavlja tačka i ostaje urezano ovih 10 minuta", naglasio je Stanković i posebno istakao ulogu porodice u njegovom životu.

"Sigurno da su mi oni (sinovi) najveća vrednost, sva triojica su prave desetke. Bitno mi je da izrastu u prave momke, a onda ako nešto naprave u fudbalu, naprave", poručio je rekorder po broju nastupa za Srbiju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stanković: Sve utakmice mogu da stanu u ovih 10 minuta

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Rekorder po broju utakmice u dresu Srbije, Dejan Stanković, je na oproštaju od nacionalnog tima rekao da mu je upravo prijateljski duel sa Japanom možda i najdraži u reprezentaciji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.