Srpski dvojac bez kormilara u polufinalu OI

Izvor: Beta, 24.Jul.2021, 03:59

Srpski dvojac bez kormilara u polufinalu OI

Srpski dvojac bez kormilara, u sastavu Miloš Vasić i Martin Mačković, plasirao se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju. Vasić i Mačković su u prvoj kvalifikacionoj grupi zauzeli treće mesto s rezultatom 6:43,18 minuta, što je bilo dovoljno za direktan plasman u polufinale.Oni su sjajno odveslali trku, s obzirom da prve dve nedelje jula nisu mogli ni da izlaze na vodu, ni da treniraju zajedno nakon što je Vasić bio pozitivan na korona virus po dolasku u Tokio.Vasić i Mačković su sporije ušli u trku, bili su peti posle 500 metara, ali su na polovini staze pretekli posade iz Španije i Južne Afrike i do kraja zadržali treću poziciju koja ih je odvela direktno u polufinale.Prvo mesto u prvoj, od tri kvalifikacione grupe, osvojila je ekipa Rumunije (6:33,86), dok je drugo vreme imala ekipa Holandije (6:36,42). Polufinalne trke na programu su u utorak.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Basketaši startovali pobedom, Stojanović u drugom kolu, dvojac bez kormilara u polufinalu

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2021

Srpski dvojac bez kormilara, u sastavu Miloš Vasić i Martin Mačković, plasirao se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na Radio 021...

Vasić i Mačković u polufinalu Olimpijskih igara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2021

Srpski veslači Miloš Vasić i Martin Mačković plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u disciplini dvojac bez kormilara. ..Vasić i Mačković zauzeli su treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 6:43, 18, iza dvojca Rumunije (6.33,86) i Holandije (6.36,42)...Mislim da smo na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.