Srpski basketaši: Bitna pobeda za početak takmičenja

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 08:01

Srpski basketaši: Bitna pobeda za početak takmičenja

Srpski reprezentativac u basketu 3x3 Mihailo Vasić rekao je da meč protiv Kine na početku Olimpijskih igara u Tokiju nije bio lak.

On je istakao da veruje da će stvari doći na svoje kako takmičenje bude odmicalo.

"Nije bilo lako. Znali smo da će biti fizički teška utakmica. Kinezi igraju tvrdo, iako nisu tehnički potkovani. Kako bude takmičenje odmicalo, stvari će doći na svoje. Bitna pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za početak takmičenja, sada fokus na Holandiji", rekao je Vasić, prenosi OKS.

Reprezentativci Srbije u basketu 3×3 igrali su danas prvi meč grupne faze protiv Kine i pobedili rezultatom 22:13.

Sledeći rival, samo dva sata nakon prvog meča biće ekipa Holandije.

"Uvek postoji pozitivna trema pred ovakvo takmičenje, ali smo se dobro pokazali. Kinezi su fizički spremni, ali se vidi da nemaju iskustva kao mi. Sledeći rival je Holandija, uigrani su, dobro igraju, mislim da će to biti jako dobra borba na terenu", rekao je Aleksandar Ratkov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRAVO MOMCI! BASKETAŠI GAZE KA MEDALJI U TOKIJU: Posle Kine pala i Holandija!

Izvor: Kurir, 24.Jul.2021

Muška reprezentacija Srbije u basketu 3x3 pobedila je selekciju Holandije sa 16:15, u drugom kolu Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.