Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2023, 07:41

Srebro za banjalučkog matematičara Andreja Krčmara na Olimpijadi u Japanu

BANJALUKA, SARAJEVO - Na 64. Internacionalnoj matematičkoj olimpijadi za učenike srednjih škola, održanoj od 2. do 13. jula u Japanu, u gradu Čiba, učenik banjalučke Gimnazije Andrej Krčmar osvojio je srebrnu medalju, kao i najbolji individualni rezultat učenika iz Bosne i Hercegovine još od 2014. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Četiri medalje i dve pohvale za tim Srbije na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi u Japanu FOTO

Izvor: B92, 14.Jul.2023

Na 64. Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi za učenike srednjih škola svih šest takmičara olimpijskog tima Republike Srbije osvojili su priznanja...64. Međunarodna matematička olimpijada za učenike srednjih škola održavala se u Čibi (Tokio, Japan) od 2. do 13. jula...Srebrnu medalju osvojio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.