Srbija dobila rivala u četvrtfinalu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2016, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobila rivala u četvrtfinalu

U četvrtfinalu Olimpijskih igara, Srbija će igrati sa Španijom (utorak 21.30). To je epilog trilera i kalkualcije u poslednjem kolu grupne faze. "Delfini" su posle trijumfa nad Japanom 12:8 i pobede Mađarske nad Brazilom četvrti u grupi i igraće sa "furijom", koja je imala "pol poziciju" u Grupi B.

Hrvatima se smejao ceo svet posle namernog poraza od Francuske, pa će "barakude" u četvrtfinalu igrati sa objektivno najlakšim rivalom, Brazilom. U ostala dva četvtfinalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << para igraće Grčka - Italija i Mađarska - Crna Gora. Ukoliko četa Dejana Savića pobedi Špance, u polufinalu rival će biti bolji iz duela, Grčka - Italija.

Nema sumnje da nas tek očekuju uzbuđenja u bazenu. Titulu od pre četiri godine iz Londona brani Hrvatska, dok je Srbija bila bronzana.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.