Srbija - Japan 1:2, 4. minut (prva četvrtina)

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Japan 1:2, 4. minut (prva četvrtina)

Srpski vaterpolisti u poslednjem meču grupne faze moraju da pobede kako bi obezbedili plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira PRVA ČETVRTINASusret je počeo vođstvom Japana, koji postiže gol iz kontranapada. Prvi gol na meču Srbija, posle odbranjenog napada, postiže iz peterca. Strelac je Filip Filipović. Ipak, već u sledećem napadu Japanci stižu do nove prednosti golom Takeia - 2:1, 3. minut.Vaterpolisti Srbije biju poslednju bitku za plasman u četvrtfinale olimpijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << turnira."Delfini" u poslednjem meču grupne faze igraju protiv Japana i moraju da pobede kako bi izborili mesto među naboljih osam ekipa na Igrama u Riju.Dešavanja sa susreta Srbije i Japana pratite iz minuta u minut na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija očajno počela protiv Japana, ali je Filipović osigurao plasman u četvrtfinale!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Avg.2016

Vaterpolisti Srbije pobedili su Japan sa 12:8 u poslednjem 5. kolu grupe A na olimpijskom turniru u Riju i tako su obezbedili plasman u četvrtfinale, gde će igrati protiv Španije, koja je bila prva u grupi B...Bilo je teže nego što se očekivalo, a Delfini su protiv autsajdera i fenjeraša grupe...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.