Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 18:38

Srbi u Tokiju, dan deveti: Uzdamo se u Ivanu Španović, kreće i Nina Radovanović

Čeka nas i duel košarkašica protiv Južne Koreje

Kada bi postojala i najmanja mogućnost za tako nešto, subotu bismo izbacili iz svih sportskih sećanja. Verovali smo da će Novak Đoković u singlu, pa potom i u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović, iskreirati još dve medalje za našu zemlju. Međutim, veliki šampion se sapleo u najgorem mogućem trenutku... Na sve to nakalemili su se i porazi vaterpolista u velikom derbiju protiv Hrvatske, te neuspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbojkašica u sudaru sa Brazilom.

Nije nas htelo, ali bi posle pljuska neuspeha moglo da grane sunce. Srbija će i u nedelju navijati za brojne sportiste.

Žiža će biti na Ivani Španović. On će prva izaći na borlišta, pošto je u noći između subote i nedelje čekaju kvalifikacije. Jedna od naših najboljih atletičarki put ka finalu kreće u 02.50 časova.

Vrlo brzo nas očekuje i debi bokserke Nine Radovanović. On će u 04.15 imati borbu protiv Sijao Ven Huang iz Kineskog Tajpeha. Uspeh u toj borbi značajno bi je približio osvajanju medalje.

Kreću i stonoteniseri koji će ekipno nastupiti protiv selekcije Brazila u meču koji počinje u 07.30h.

 Srbiju predstavlja trio: Jevtović, Levajac, Peto.

Na kraju "srpskog programa", košarkašice Srbije će u 3. kolu grupne faze igrati protiv Južne Koreje za plasman u četvrtfinale. Ekipa Marine Maljković će imati imperativ trijumfa posle neuspeha u sudaru sa Španijom.

Evo kompletnog redosleda za takmičenja naših olimpijaca devetog dana (termini su po našem vremenu, preuzeti sa zvaničnog sajta Olimpijskih igara u Tokiju):

2.50: atletika (kvalifikacije, skok u dalje) – Ivana Španović.

04.15: boks (. 48-51 kilograma) – Nina Radovanović

07.30: stoni tenis – Srbija-Brazil

14.00: košarkašice: Srbija – Južna Koreja

Od ostalih zanimljivih događaja izdvajamo mečeve u košarci, rukometu, tenisu

10.20: košarka: Španija – Slovenija

14.30: rukomet: Danska – Švedska

09.30 : tenis finale: Zverev – Hačanov

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Japan,   Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Srbi u Tokiju, dan deveti: Uzdamo se u Ivanu Španović, najvažniji meč za Ninu Radovanović

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021

Čeka nas i duel košarkašica protiv Južne Koreje..Kada bi postojala i najmanja mogućnost za tako nešto, subotu bismo izbacili iz svih sportskih sećanja. Verovali smo da će Novak Đoković u singlu, pa potom i u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović, iskreirati još dve medalje za našu zemlju....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.