Spremite se za putovanje “Star Wars” avionom! (video)

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za putovanje “Star Wars” avionom! (video)

Japanska avio kompanija “All Nippon Airways” (ANA) lansirala je petogodišnji “Star Wars projekat” koji uključuje novi Boing 787-9 Dreamliner obojen prema kolorističkoj šemi čuvenog robota R2-D2.
Ovaj projekat uključuje i poseban sajt na kom su prikazani video klipovi i fotografije novog aviona, i na kome se može čuti čuvena tematska muzika iz filma.
“Star Wars” tematski avion na međunarodnim relacijama trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi da počne da leti na jesen, saopštila je kompanija.
Ova promotivna kampanja nastupiće nekoliko nedelja pred premijeru najnovijeg nastavka “Star Wars: The Force Awakens”, koji predstavlja najočekivanije filmsko izdanje u 2015. godini.
Ovo je prvi film u franšizi koji će biti emitovan u vlasništvom kompanije Dizni – studio je 2012. godine kompaniji Lucasfilm isplatio sumu od 4 milijarde dolara.
ANA trenutno poseduje 34 Boing 787 aviona, što je čini najvećom flotom ovog tipa aviona na svetu, a kompanija je u međuvremenu naručila dodatnih 49 aviona, saopštio je proizvođač Boing.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Spremite se za putovanje “Star Wars” avionom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Japanska avio kompanija “All Nippon Airways” (ANA) lansirala je petogodišnji “Star Wars projekat” koji uključuje novi Boing 787-9 Dreamliner obojen prema kolorističkoj šemi čuvenog robota R2-D2...Ovaj projekat uključuje i poseban sajt na kom su prikazani video klipovi i fotografije novog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.