Slavni sportista objavio jeziv snimak: Bori se sa ogromnom životinjom VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 19:59

Slavni sportista objavio jeziv snimak: Bori se sa ogromnom životinjom VIDEO

Švajcarski mma borac japansko-peruanskog porekla Jazubej Enomoto (39) je usred priprema za meč protiv Rusa Aleksandera Šelmenka u Moskvi, a u sklopu rvačkog dela treninga odmerio je snage s odraslim medjedom i taj snimak je podelio na Instagramu.

"Danas sam imao najjačeg partnera na treningu. 2:1 za njega. Medved Tom sprema me za borbu u Moskvi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je na Instagramu Enomoto. Penzionisani dagestanski MMA borac Kabib Nurmagomedov najpoznatiji je po borbi s medvedom. Kada se Nurmagomedov proslavio, u javnost je izašao snimak na kojoj se kao trogodišnje dete rva s mladunčetom medveda.

Enomoto i Šelmenko će se u Rusiji boriti po pravilima kikboksa. Švajcarac u karijeri ima 37 borbi, od toga 23 pobede i 14 poraza. Šelmenko u 76 borbi ima 61 pobedu i 15 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.