Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 23:24

Sklapa se drim-tim: Devin Buker putuje u Tokio

Kako je preneo Adrijan Vojnarovski, košarkaš Finiks Sans je potvrdio da će braniti boje Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama

Razočarali su košarkaši Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu pre dve godine osvojivši samo sedmo mesto. Jedan od najslabijih rezultata Amerikanaca u istoriji, pa je bilo jasno da će učiniti sve da im se to ne ponovo na narednom velikom turniru. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su pred Olimpijske igre učešće potvrdili Demijan Lilard, Drejmond Grin, Džejson Tejtum i Bredli Bil, a sada im se pridružio i as Finiksa Devin Buker.

Kako stoje stvari, imaće Greg Popovič paklenu ekipu na raspolaganju. Prema saznanjima pouzdanog insajdera, bek Sansa je odlučio da se uprkos napornoj sezoni odazove pozivu reprezentacije. Sjajni šuter je u regularnom delu sezone beležio 25,6 poena po meču, u plej-ofu je podigao lestvicu, pa je drugi najbolji tim Zapada zajedno sa Krisom Polom doveo do finala konferencije. U doigravanju zasad beleži 27,9 poena po nastupu.

Pre Bukera je svoju reč državnom timu dao i superstar Portlanda Demijan Lilard, a da će igrati u Tokiju potvrdili su i krilni centar Golden Stejta Drejmond Grin, zatim sjajni bek Vašingtona Bredli Bil, kao i krilni košarkaš Bostona Džejson Tejtum.

Poznato je i da su od reprezentativnog dresa odustali Lebron Džejms i Entoni Dejvis iz Los Anđeles Lejkersa, kao i košarkaš Majami Hita Džimi Batler.

Na preliminarnom spisku od 57 imena nalaze se i Džru Holidej iz Milvokija, Zek Lavin iz Čikaga, Zajon Vilijamson iz Nju Orleans, Tre Jang iz Atlante, Tejtumov saigrač iz Bostona Džejlen Braun, prva zvezda Jute Donovan Mičel, zatim Kris Midlton iz Milvokija, Stef Kari iz Golden Stejta, kao i Kevin Durent, Kajri Irving i Džejms Harden iz Bruklina, ali i Kavaj Lenard iz Klipersa, pa i Bukerov saigrač Kris Pol. Tu je i tripl-dabl mašina iz Vašingtona Rasel Vestbruk, pa će javnost sa nestrpljenjem čekati odgovor ovih zvezda.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.