SketchUp 8.0.16846

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2012, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SketchUp 8.0.16846

Google SketchUp je softver koji se može koristiti za kreiranje 3D modela bilo čega. Najnovija verzija ovog softvera koja je objavljena nosi oznaku SketchUp 8.0.16846 koja sa sobom donosi veliki broj izmena i unapređenja, pa su tako nove verzije SketchUp i SketchUp Pro dostupne na sledećim jezicima: francuski, italijanski, nemački, španski, japanski, korejski, kineski, brazilsko portugalski, ruski i holandski. Obezbeđena je i zakrpa za slabu tačku u okviru DWG Exporter koja je onemogućavala pravilno eksportovanje 2D, a rešen je i problem usled koje se strelice u okviru padajućeg menija nisu prikazivale, pa nije bilo moguće načiniti željeni odabir.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internet Download Manager 6.14

Izvor: ITsvet.com, 29.Dec.2012

Internet Download Manager je alat koji služi za povećanje brzine preuzimanja i do pet puta i koji odlikuje veliki broj korisnih opcija. Koristeći Internet Download Manager korisnici mogu nastaviti sa preuzimanjem fajlova koje je prekinuto usled gubitka internet konekcije, iznenadnog nestanka električne...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.